Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Ensimmäinen YouSport for Media -virtuaalitapahtuma järjestetään 27.1.

Urheilukaupan kevään ja kesän uutuuksia esittelevään, lehdistölle ja sosiaalisen median vaikuttajille suunnattu uudenlainen YouSport for Media –tapahtuma kiinnostaa. Mukaan on ilmoittautunut yli 70 toimittajaa ja vaikuttajaa!

Syksyn ja talven uutuuksiin keskittyvä YouSport for Media järjestetään toukokuussa.

YSfM-tapahtumat ovat hybridejä, jotka yhdistävät virtuaalisuuden sekä perinteisen viestinnän keinot. Ne ovat suoraa jatkoa viestintätoimisto Akvamariinin perinteisille Open House -lehdistöpäiville, joita on järjestetty yli 10 vuoden ajan.

Lisätietoja: myynti@yousport.fi

Jaa uutinen