Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport poimi sesongin kiinnostavimmat uutuudet!

Madshus rynnii kilpaladuilla

Madshusin uusi Redline 3.0 -suksimalli on kasvattanut norjalaismerkin suosiota Suomen kilpaladuilla. Suksimallista on tarjolla luisteluhiihtoon F2 koville laduille ja F3 pehmeämmille keleille.

Molemmissa malleissa on Tuned Dynamic Response -teknologia, joka tarjoaa hyvän kimmoisuuden ja pitää optimaalisia liukupintoja koko hiihtopotkun ajan, parantaa lumituntumaa ja ylläpitää nopeutta. F2 on suunniteltu pitemmillä painealueilla ja pidemmällä uralla vakauden parantamiseksi ja huippunopeuden maksimoimiseksi.

Madshusin uutuussuksella hiihtää muun muassa Krista Pärmäkoski. Kisasuksen tilaus tapahtuu suoraan Norjan-tehtaalta, jossa kukin myytävä pari valitaan ostajan lähettämien tietojen perusteella. Suomessa Madshusia edustaa Parmax Oy, jonka toimitusjohtaja on mielissään uudesta mallista. Kisahiihtäjiltä on tullut todella positiivista palautetta uutuudesta. Viikonlopun Suomen Cupin kisoissakin Madshusin suksia näkyi oikein mukava määrä.

Lisätietoja: parmax.fi ja Madshus.com

Helly Hansenin parkatakit lämmittävät kaupungissa ja tunturissa

Helly Hansen tarjoaa talvimallistossaan laajan valikoiman erilaisia parkatakkeja. Mallistosta löytyvät vaihtoehdot kaikille: niin ääriolosuhteissa työskenteleville ammattilaisille kuin leudommissa keleissä ulkoleville kaupunkilaisille.

Malliston tekninen timantti Arctic Patrol Modular Parka on kehitetty yhdessä Huippuvuorilla äärimmäisen vaativissa olosuhteissa työskentelevien tiedemiesten kanssa. Takki on nimensä mukaan modulaarinen ja muodostuu kolmesta osasta: erittäin suojaavasta ja kestävästä parkatakista, vedenpitävästä ja hengittävästä kuoritakista sekä lämmittävästä vanullisesta alustakista. Kaikissa kolmessa takissa on suojaava huppu sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten tilavat taskut, helppokäyttöiset säädöt ja näkyvät heijastimet. Älylaitteille oma käyttöaikaa lisäävä LIFEPOCKET.

Onnistunut innovatiivinen design on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilukilpailun Best of the Best -palkinnon sekä kultaa ISPO Award 2020 -kilpailussa. Saatavilla olevat koot: XS–2XL, suositushinta: 1 500 euroa

EKA:n uusi G4 Swedblade -metsästysveitsi

EKA tuo alkuvuodesta 2021 markkinoille uuden Swingblade G4 -metsästysveitsen, joka on päivitetty versio supersuosion saaneesta EKA swingblade -veitsestä. Siinä samaan veitseen on laitettu normaali metsästysveitsi sekä avauspuukko.

Uuden EKA G4:n muotoilu ja laatu on säilytetty. Napin painalluksella veistä voi käyttää joko avauspuukkona tai normaalina leikkausveitsenä. Kuten aiemminkin veitsen terä on valmistettu ruotsalaisen Sandvikin huippulaadukkaasta 12C27-teräksestä. Uutuustoimintona EKA G4 -veitsen saa purettua kokonaan auki yhdellä klikkauksella, joka mahdollistaa veitsen täydellisen puhdistuksen joka käytön jälkeen. Myös vyökotelo on uudistettu käytännöllisempään ja vähemmän tilaa vievään malliin. Veitsi on saatavilla kolmessa eri värissä: oranssi, musta tai keltainen. 

Lisätietoja: www.magnuspaul.fi

Jaa uutinen