Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Rab ja Lowe Alpine hiilivapaiksi 2030 mennessä

Rab- ja Lowe Alpine -brändit omistava Equip Outdoor Technologies Ltd. on aloittanut matkan hiilivapaaksi yritykseksi, ja tavoitteeseen on tarkoitus päästä vuonna 2030.

Yhtiö on kehittänyt toimintojaan ympäristön paremmin huomioivaan suuntaan sekä tuotteiden että niiden valmistuksen ja jakelun osalta. Tämän vuoden lokakuussa Equip on sertifioitu riippumattoman South Pole -organisaation toimesta ilmastoneutraaliksi yritykseksi.

Equipin toimitusjohtaja Matt Gowar avaa päätöksen perusteita.

– Tuotemerkillämme on alusta lähtien ollut yksi tarkoitus: herättää vuorikiipeilijä meissä jokaisessa ja innostaa nauttimaan ulkoilusta. Tämä saa meidät suojelemaan luontoa ja tekemään positiivisen muutoksen maailmassa.

Käsitteistä

Ilmastoneutraali tarkoittaa päästöjen vähentämistä ja jäljellä olevien hiilipäästöjen tasapainottamista. Hiililuotot tukevat hankkeita, jotka vähentävät tai poistavat päästöjä, kuten uusiutuvan energian käyttöä tai tärkeiden metsien ja hiilinielujen säilyttämistä.

Net Zero -toiminnon saavuttaminen (kuten hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli IPCC määrittelee) tarkoittaa, että Equip ei vapauta ilmakehään enempää väistämättömiä kasvihuonekaasuja kuin se itse tekee hiiltä sitovia toimia.

Jaa uutinen