Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Shimano jakelee jatkossa myös Motorexin pyörävoiteluaineet

Tammikuussa 2021 voimaan astuvan sopimuksen myötä Shimano jakelee jatkossa myös Motorexin pyörävoiteluaineet. Jakelusopimus kattaa Suomen lisäksi 17 muuta Euroopan maata.

Motorex on sveitsiläinen perheyritys, joka valmistaa pyöräilyyn ja muille ajoneuvoille voitelu- ja puhdistusaineita. Jatkossa Shimanon kautta voi tilata Motorex Bike Line -tuotteita myös korjaamokokoisina määrinä.

– Motorexin saaminen tuotemerkkivalikoimaamme on hieno lisä, josta olemme ylpeitä. Laadukkaat tuotteet ja tunnettu Motorex-tuotemerkki sopivat hyvin asiakkaidemme tuotetarjontaan. Odotamme innolla, että saamme tuoda tuotteet laajalti vähittäisasiakkaiden ja kuluttajien saataville, Shimano Europen myyntikonttoreiden toimitusjohtaja Arjen Vinke sanoo.

Myös Motorex on ylpeä yhteistyöstä Shimanon kanssa Euroopassa.

– Pyöräilymarkkinat ovat tärkeä osa strategiassamme. Tavoitteenamme on kehittää ja edistää ympäristöystävällisiä voiteluaineita. Tämän yhteistyön ansiosta laajennamme merkittävästi jakeluverkostoamme ja pystymme tarjoamaan tuotevalikoimaamme kaikkialla Euroopassa yhä useammalle polkupyöräharrastajalle kuin koskaan aikaisemmin, Bucher-Motorex-konsernin toimitusjohtaja Edi Fischer sanoo.

Jaa uutinen