Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Polar ja uimari Ida Hulkko syventävät yhteistyötään

Polar ja rintauimari Ida Hulkko ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen. Hulkko on hyödyntänyt Polarin teknologiaa harjoittelunsa tukena jo pitkään, mutta uuden yhteistyösopimuksen myötä yhteistyö syvenee. Hulkko harjoittelee uuden Polar Vantage V2 premium -multisportkellon kanssa ja on yksi tuotteelle valituista suomalaisista yhteistyöurheilijoista yhdessä Valtteri Bottaksen, Krista Pärmäkosken, Nooralotta Nezirin, Elmo Lakan, Kaisa Mäkäräisen, Mari Ederin, Nora Heroumin ja Meeri Räisäsen lisäksi.

– Polarin teknologian avulla olen pystynyt jo pitkään tehostamaan ja valvomaan harjoitteluani sekä hyödyntämään saatua dataa treenikausien suunnittelussa. Yhteistyön syveneminen onkin merkittävä askel ammattilaisurani kehityksen kannalta, ja olen innolla mukana Polarin maineikkaassa tiimissä, Ida Hulkko sanoo.

Ida Hulkko on ainoana suomalaisena naisuimarina alittanut Tokion olympialaisten A-rajan. Hänen nimissään ovat myös rintauinnin 50 metrin ja 100 metrin pitkän radan Suomen ennätykset kesäkuulta 2020. 

– Polarille on ensiarvoisen tärkeää, että meillä on kotimaisia huippu-urheilijoita tuotteidemme käyttäjinä. Haluamme olla mukana tukemassa heidän urheiluaan ja saamme heiltä korvaamattoman tärkeää palautetta ja kehitysideoita tuotteisiin. Tuotekehityksemme on panostanut viime vuosina paljon uinnin mittaamiseen. Nyt useilla rannelaitteilla on mahdollista mitata uintimetriikoita ja myös syke saadaan mitattua tarkasti uimalaseihin kiinnitettävällä Polar OH1 -sensorilla, Nordic Managing Director Liisa Puranen kommentoi Polarilta.

Jaa uutinen