Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Kiitos kaikille vastanneille – Lukijatutkimuksen toiveita kuullaan!

YouSport toteutti alkusyksyn aikana lukijatutkimuksen, jonka tavoitteena oli kartoittaa sporttikaupan ammattilaisten näkemyksiä ja kokemuksia uudesta alan ammattilehdestä. Tavoitteenamme on tehdä sinulle vielä parempaa mediaa ja sen takia haluamme ymmärtää lehden lukemisen tapoja ja tarpeita entistä paremmin.

Lukijatutkimuksen vastausten perusteella YouSport-lehti tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita urheilukaupan arkeen. Lehti houkuttelee lukemaan, eikä sen tarjoamaan tietoa ole helppo löytää muualta. Lehden artikkelit ovat luotettavia ja se tarjoaa ajankohtaista asiaa. Enemmistö vastaajista arvosti nimenomaan paperilehteä, jonka rinnalla julkaistaan ajankohtaista uutiskirjettä.

Lisää juttuja lehteen toivottiin urheilukaupan ketjutoiminnasta, mallistoesittelyistä, urheilu- ja liikuntalajeista, tunnetuista urheilijoista ja alan yrityksistä. Toimitus lupaa pitää toiveet mielessä ensi vuoden lehtiä suunnitellessaan.

ACO-tuotekassin voitti Jari Tanninen. Onneksi olkoon!

Jaa uutinen