Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

BioLite tuo valoa pimeyteen

Uudella ladattavalla HeadLamps 750 -pro-otsalampulla BioLite haluaa tavoittaa kategorian korkeimman suorituskyvyn ja käytettävyyden. Otsalampussa on muun muassa kaksi ääniasetusta, alhainen paino ja mahdollisuus lataukseen käytön aikana.

– HeadLamp 750 on vuosien insinööri- ja kehitystyön sekä asiakaspalautteen kulminaatio. Olemme innoissamme voidessamme tarjota pro-tason tuotteen, jolla käyttäjät voivat hallita lumen-valotehoa täydellisesti, BioLiten toimitusjohtaja Jonathan Cedar sanoo.

BioLiten palkitulla 3D SlimFit -rakenteella HeadLamp 750:n elektroniikka integroidaan suoraan 3D-valettuun nauhaan. Siten BioLite vähentää tarpeetonta materiaalia, optimoi mallia ja painoa. Otsalampun käyttöyksikkö näkövalolla ja painolla jakautuu optimaalisesti. Painonjakautuminen ja hyvä istuvuus takaavat mukavuuden, jonka ansiosta otsalamppu tuntuu otsanauhalta.

HeadLamp 750:n suunnittelu mahdollistaa energiankäytön ohjauksen sekä kaksi valoasetusta: Constant Mode ja Run Forever Mode. Constant Mode -tilassa käyttäjät voivat ylläpitää kiinteän valaisutason ilman valonvoimakkuuden heikkenemistä. Run Forever Mode käyttää hyväkseen HeadLamp 750:n ladattavuutta, minkä vuoksi se voidaan liittää ulkoiseen virtalähteeseen, kuten USB-laturiin, ja sitä voidaan ladata, vaikka juostessa. Suositushinta on 120 euroa. Lisätietoja roswi.fi.

Jaa uutinen