Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Keravalla vuoden 2019 parhaat Intersport-kauppiaat

Keravan Intersport-kauppiaat Juha Vuojärvi ja Mervi Ilmakangas on palkittu vuoden 2019 parhaina Intersport-kauppiaina. Palkinnon myöntämisen kriteerit ovat konseptin toteutuksen, myynnin kehityksen, asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden mittareissa. Intersport-ketju on palkinnut vuoden parhaan ketjun kauppiaan vuodesta 1990 alkaen.

Juha ja Mervi ovat toimineet Keravan Intersport-kauppiaina keväästä 2015 lähtien. He kertovat, että palkitseminen tuli heille täytenä yllätyksenä.

Teemme parhaamme henkilökuntamme kanssa kaupalla, että voimme täyttää asiakkaidemme toiveet ja palvella heitä mahdollisimman hyvin. Hienoa, että se on huomattu niin ketjussa kuin asiakkaiden tyytyväisyytenä. Olemme suunnattoman ylpeitä ja kiitollisia ammattitaitoisesta, vuosien kokemuksen omaavasta henkilökunnastamme, jonka kanssa yhteen hiileen puhaltaminen ja päämäärien tavoittelu on saumatonta. Suuri kiitos myös kaikki ihanat asiakkaat – kaupalla tavataan, kiittelevät Juha ja Mervi.

Juha ja Mervi kertovat, että palkitsemista juhlistetaan henkilökunnan kanssa sopivana hetkenä.

Haluaisimme juhlia tätä myös asiakkaidemme kanssa, mutta näissä olosuhteissa panostamme ennen kaikkea turvallisuuteen kaupassamme. Mutta kyllä me jotain vielä keksimme, kauppiaat lupaavat.

Jaa uutinen