Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Helly Hansenista Norjan alppimaajoukkueen pääyhteistyökumppani alkaen kaudesta 2022/23

Helly Hansen ja Norjan hiihtoliiton alppijaosto ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Helly Hansenista tulee Norjan alppimaajoukkueen uusi vaate- ja varustesponsori alkaen syksystä 2022. Yhteistyö tulee jatkumaan seuraavat kahdeksan vuotta.

Yhteistyö Norjan hiihtoliiton ja menestyksekkään Norjan alppimaajoukkueen kanssa on Helly Hansenille luonnollinen ja strateginen jatkumo ja hieno lisäys brändin kansainväliseen näkyvyyteen huippu-urheilun parissa. Helly Hansen on erittäin sitoutunut alppihiihtoon lajina ja jatkaa tuotteiden tinkimätöntä kehittämistä yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa.

Jaa uutinen