Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Fitletic uudisti juoksuvyönsä

Juoksuvyövalmistaja Fitletic on päivittänyt tuotevalikoimaansa kahdella uudella tuotteella, jotka ovat WR01 ja MSB01. WR01-vyön materiaali on 85 % nylonia ja 15 % spandexia ja materiaalin sisäpuolella on kosteudenkestävä muovikalvo. MSB01-vyön materiaali on venyvä eli 85 % nylonia ja 15 % spandexia. Juoksuvöiden materiaali kestää hikoilua ja kevyttä sadetta. Puhelinten koon kasvun myötä Fitletic on päivittänyt myös juoksuvöiden taskujen koot entistä suuremmiksi. Fitleticin-tuotteet ovat pääasiallisesti tarkoitettu juoksukäyttöön, mutta ne palvelevat loistavasti myös matkailijoita.

Lisätietoja:
Nikander ja Wiinikka Oy
Jari Pesu
Puh. 0500 732 372
jari.pesu@nikander.com

Jaa uutinen