Suomen urheilukaupan ammattimedia

Fitletic uudisti juoksuvyönsä

Juoksuvyövalmistaja Fitletic on päivittänyt tuotevalikoimaansa kahdella uudella tuotteella, jotka ovat WR01 ja MSB01. WR01-vyön materiaali on 85 % nylonia ja 15 % spandexia ja materiaalin sisäpuolella on kosteudenkestävä muovikalvo. MSB01-vyön materiaali on venyvä eli 85 % nylonia ja 15 % spandexia. Juoksuvöiden materiaali kestää hikoilua ja kevyttä sadetta. Puhelinten koon kasvun myötä Fitletic on päivittänyt myös juoksuvöiden taskujen koot entistä suuremmiksi. Fitleticin-tuotteet ovat pääasiallisesti tarkoitettu juoksukäyttöön, mutta ne palvelevat loistavasti myös matkailijoita.

Lisätietoja:
Nikander ja Wiinikka Oy
Jari Pesu
Puh. 0500 732 372
jari.pesu@nikander.com

Jaa uutinen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email