Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport listasi kiinnostavimmat uutuudet

Valitse pelastus- ja veneilyliivit huolella – Helly Hansen antaa vinkit

Pelastusliivien valinnassa kannattaa olla tarkkana, jotta ne toimivat suunnitellusti. Huomioon on otettava sekä käyttötarkoitus että painoluokat. Lisäksi eri vesilajeihin on omat liivityyppinsä, jotka mahdollistavat kunkin lajin esteettömän harrastamisen.

Liivit jaetaan kahteen eri ryhmään: pelastus- ja kelluntaliiveihin. Pelastusliivi, jonka kelluntakyky on vähintään 100N, sopii niille, jotka eivät osaa uida tai kellua vedessä, kuten lapsille tai uimataidottomille aikuisille. Liivi, jonka kelluntakyky on 50N taas sopii uimataitoisille aikuisille, jotka saavat itsensä ylös vedestä nopeasti tai pääsevät ylös toisen avustuksella. Helly Hansenin pelastusliivivalikoimasta löytyy oikea liivi kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Jollapurjehtijoille ja melojille sopii Rider Vest ja vauhdikkaampien vesiurheilulajien liivi on Rider Stealth. Lapsille ovat omat Baby Safe ja Junior Safe -mallit. Maltillisen hintaisesta Sport II -pelastusliivistä puolestaan on tullut jo klassikkotuote.

Lisätietoja:
Kai Kantanen
puh. 0400 687 336
kai.kantanen@hellyhansen.com

Hehkuvat posket ja huulet vain yhdellä tuotteella

Korento on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka ideana on tarjota luonnonmukaisia meikkejä, jotka toimivat yhtä hyvin kuin synteettiset meikit. Kätevä ja monikäyttöinen kesätuote on Korento huuli & poskiväri, jolla taiot hehkuvat posket ja huulet. Samalla luonnonvahat, raakakaakaovoi sekä antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen arktisista marjoista valmistettu Korento Berry Active Complex™ -yhdiste pitävät ihosi ravittuna, kosteutettuna ja joustavana. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja saatavilla on kuusi eri värisävyä. Voit kokeilla värivoidetta myös silmämeikin tekoon.

Lisätietoja:
puh. 010 567 5190
hello@korentocosmetics.com

ACOn tuotteet tuovat helpotusta kesän kuivattamalle iholle

Apteekkisarja ACOn valikoimiin kuuluu useita tuotteita, jotka kosteuttavat ja hoitavat kesän kuivattamaa ihoa. Tehokas meikin poistaja ja ihon puhdistaja on Micellar Cleansing Water -puhdistusvesi, joka samalla myös kosteuttaa ihoa. Tehoaineena ovat ihoa rauhoittava B5-vitamiini ja syväkosteuttava hyaluronihappo.

Erittäin hienojakoinen ACO Rescue Mist -suihke puolestaan antaa kasvojen iholle välitöntä virkistystä ja pitkävaikutteista kosteutusta kuumana kesäpäivänä. Kosteuttavaa propanediolia ja panthenolia sisältävä suihke vähentää kireyden tunnetta iholla sekä pehmentää sitä. Tuotetta voi suihkutella aamulla ja illalla puhdistetulle iholle, päivän aikana myös meikin päälle ja aina kun iho tuntuu tarvitsevan virkistystä.

Lisätietoja:
ACO-tuotteet ovat saatavilla apteekeissa kautta maan

Jaa uutinen