Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Polar ja Bottas yhteistyöhön

Polarin ja F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen yhteistyö tuo kaksi suomalaista huipputekijää virallisesti yhteen.

– Sain ensikosketukseni Polariin itse asiassa vanhempieni kautta. Vuosia sitten he antoivat minulle lahjaksi ensimmäisen Polar-kelloni, jotta voisin tehostaa treeniäni ja suorituskykyäni, ja tällä tiellä olen edelleen. Polar tarjoaa yksinkertaisesti parasta ja tarkinta syketeknologiaa, puhumattakaan loistavista treeni- ja palautumisominaisuuksista, jotka antavat todella paljon lisätietoa treenieni jokaisesta osa-alueesta, Valtteri Bottas kertoo.

Vaikka Polarin ja Bottaksen suhde alkoikin lahjasta jo vuosia sitten, virallinen yhteistyö on kehittynyt nopeasti viime kuukausien aikana.

– Kun Valtterin treenimäärä nousee, myös todella tarkkojen suorituskyky- ja palautumisanalyysien tarve kasvaa. Meille yhteistyö Polarin kanssa oli helppo päätös – he ovat alansa parhaita. On hienoa, että kaksi vahvaa suomalaista brändiä yhdistää voimansa, Bottaksen agentti Ville Ahtiainen valottaa.

Kausi 2020 on alkamaisillaan, ja Bottas on käyttänyt aikansa treenaamiseen, valmistautumiseen ja palautumiseen ennen kiireisen matkustus- ja kilpailuaikataulun starttaamista. Bottas on vienyt treeninsä uusiin ulottuvuuksiin vaeltamalla ja pyöräilemällä ympäri Suomea ja Ranskaa.

– Valtteri on mahtava urheilija ja erinomainen esimerkki siitä, miksi teemme täällä Polarilla sitä, mitä teemme. Olemme innoissamme siitä, että saamme Valtterin kaltaisen samanhenkisen kumppanin tiimiimme, kertoo Polar Electron toimitusjohtaja Tomi Saario.

Lähde: Tiedote, Polar

Jaa uutinen