Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport listasi kiinnostavimmat uutuudet

ACOn tehokkaat antiperspiranttiuutuudet sopivat herkälle iholle

Apteekkikosmetiikkasarja ACO on tuonut markkinoille erittäin tehokkaita antiperspirantteja, jotka vaikuttavat iholla 72 tunnin ajan. Pitkäkestoisen vaikutuksen ansiosta antiperspiranttia suositellaan käytettäväksi noin kolmen päivän välein. Voidemainen ACO Deo Soft Cream Deo on pitkäkestoinen antiperspirantti, joka pitää kainalot kuivina 48 tunnin ajan. Se myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Dermatologisesti testattu ja nopeasti kuivuva tuote sopii myös herkälle iholle. ACO Deo Extra Effective puolestaan on erittäin tehokas, mutta iholle hellävarainen antiperspirantti, joka vaikuttaa iholla 72 tunnin ajan. Raikkaan tuoksuinen ja nopeasti kuivuva koostumus ei jätä valkeita tahroja.

Lisätietoja:
ACO-tuotteet ovat saatavilla apteekeissa kautta maan

Shock Absorber -urheiluliivit ovat laatutietoisen valinta

Jo vuodesta 1995 lähtien Shock Absorber -urheiluliivit ovat olleet alansa edelläkävijä ja jokaisen liikuntaa harrastavan naisen luottotuote. Merkin urheiluliivit on valmistettu teknisestä, korkeatasoisesta ja rasitusta kestävästä materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteuden pois iholta, kuivuu nopeasti ja hengittää. Lisäksi liivit tukevat rintoja tehokkaasti kaikissa liikuntalajeissa ja voit täysillä keskittyä itse suoritukseen. Shock Absorber -urheiluliivien toimivuus perustuu laajaan tieteelliseen tutkimukseen ja ne tarjoavat tieteellisesti todistettua tukea, tyyliä ja mukavuutta. Valittavana on Active- tai Ultimate-tason tuki.

Lisätietoja:
Piritta Saukkonen
puh. 040 181 0889

Flow kosmetiikan saippuapala sopii sekä vartalolle että hiuksille

Flow on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Riihimäellä. Yrityksen luonnolliset saippuapalat eivät kuivata ihoa ja sopivat niin kasvojen, vartalon kuin hiustenkin pesuun. Palasaippua kulkee kätevästi mukana treenikassissa, eikä vuoda laukkuusi. Flown True Expression -chakrasaippua on luomuraaka-aineista valmistettu suolasaippua, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti se sopii rauhoittamaan kutisevaa ja hilseilevää ihoa. Aromaterapeuttisen saippuan eteeriset öljyt rauhoittavat ihoa ja antiseptisuutensa vuoksi se sopii hyvin myös jalkojen pesuun. Palasaippuan tehoaineita ovat Himalajan vuorisuola ja villimustikan siemenöljy. Palasaippua on hygieeninen ja pysyy kiinteänä, eikä lohkeile kuivuessaan käyttökertojen välillä.

Lisätietoja:
Puh. 010 567 5190

Jaa uutinen