Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport listasi kiinnostavimmat uutuudet

Hyvästit lihasjumeille Muscle Magnesium -ihosuihkeella

Nordic Healthin Muscle Magnesium -ihosuihke on urheilijan ja kuntoilijan paras ystävä. Harjoittelusta väsyneille lihaksille suunniteltu, sitruunaöljyä, arnikaa ja capsicumia sisältävä magnesium-ihosuihke edistää palautumista ja korjaa pieniä lihasvaurioita. Helppokäyttöinen suihke tuo myös lämpöä lihaksille ja karkottaa lihaskrampit tiehensä. 10 suihkausta Muscle Magnesium -ihosuihketta sisältää 150 mg magnesiumia. Käytä ihosuihketta harjoittelun jälkeen tai illalla vähintään tunti ennen nukkumaanmenoa.

Lisätietoja:
Petra Ijäs
puh. 044 981 4259

Luonnonkosmetiikalla ruokahävikkiä vastaan

Pulpe De Vie on ranskalainen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka taistelee ruokahävikkiä vastaan. Kaikki sen tuotteet valmistetaan hedelmistä ja kasviksista, jotka eivät kelpaa myyntiin. Sarjalla on Ecocert- ja Cruelty Free -sertifikaatit. Pulpe De Vie Beautiful Plant detox-misellivesi puhdistaa ihon meikistä ennen treenejä ja sopii kasvojen raikastamiseen myös treenien jälkeen. Miselliveden raaka-aineet tukevat ihon uudistumisprosessia ja kosteuttavat ihoa. Pulpe De Vie Sweet Little Face puolestaan on heleyttävä ja kosteuttava puhdistusvaahto, joka poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Puhdistusvaahdon sisältämät tomaatti- ja greippivesi toimivat mainiona energiaboosterina iholle.

Lisätietoja:
puh. 044 986 5778

Uusi Greendeli-tuoteperhe tarjoilee laadukasta take away -ruokaa

Toukokuussa vähittäiskauppaan tuli myyntiin uusi Greendeli-tuotesarja, joka sisältää terveellisiä ja maistuvia take away -tuotteita. Valikoimaan kuuluu salaattiaterioita, minisalaatteja, wrappejä ja patonkeja, runsaita kolmioleipiä sekä raikkaita hedelmä- ja vihannesvälipaloja ja jogurtteja. Esimerkkejä suomalaisten kuluttajien toiveisiin sovitetusta makumaailmasta ovat välimerelliset ja thai-maut tai raikkaan tuoreet hedelmät sekä vihannekset dippikastikkeella. Greendeli-tuotteet tarjoavat nopean ja kätevän vaihtoehdon terveelliseen syömiseen ja sopivat niin välipalaksi, työlounaaksi kuin treeneistä palaavalle kuntoilijallekin. Tuotteiden valmistuksesta vastaavat Suomen suurin pilkottujen hedelmien ja kasvisten toimittaja Salico Oy sekä take away -valmistaja Greendeli Oy, jotka kuuluvat Greenfood-konserniin.

Lisätietoja:
Tiina Korpiaho
puh. 044 5525 705
tiina.korpiaho@salico.fi

Jaa uutinen