Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport listasi kiinnostavimmat uutuudet

Helly Hansenin tekniset vaatteet ovat mukana America's Cup -purjehduskilpailussa

Norjalainen Helly Hansen on suunnitellut kankaita ja vaatteita merenkulun ammattilaisille vuodesta 1877 lähtien. Tulevana kesänä brändi tuo markkinoille uuden kilpapurjehtijoille tarkoitetun malliston, joka on suunniteltu käytettäväksi myös maailman arvostetuimmassa purjehduskilpailussa America’s Cupissa. Helly Hansen on kilpailussa American Magic -veneen virallinen vaatettaja. Erityisesti kilpailua varten suunnitellut Helly Hansen Foil Pro -asut mahdollistavat ennennäkemättömän liikkuvuuden, suojaavuudesta tinkimättä. Kestävyyttä ja toiminnallisuutta lisäävät ainutlaatuisella tekniikalla hitsatut saumat sekä erittäin tekninen Helly Tech® Professional -kangas. Mallistoon kuuluu HP Foil Pro -takki, – Smock Toppi ja -housut.

Mallisto on saanut innoituksensa nopeista purje- ja moottoriveneistä ja niiden teknisestä rakentamisesta. Esimerkiksi takin hitsatut saumat mahdollistavat vedeltä suojaavan kauluksen ja hupun. Lisäksi takissa on kolmikerrosrakenne eli hengittävä Helly Tech® Professional -kangas, joka on veden- ja tuulenpitävä.

Uusi HP Foil Pro -mallisto sekä American Magicin lifestyle-mallisto ovat saatavilla verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä keväällä 2020.

Lisätietoja:
Kai Kantanen
puh. 0400 687 336
kai.kantanen@hellyhansen.com

Coffee Pixels on innovatiivinen syötävä kahvipatukka

Syötävä kahvipatukka on uudenlainen innovaatio, joka on kätevä ja kevyt ottaa mukaan perinteiseen juotavaan kahviin verrattuna. Kahvipatukan kofeiini imeytyy tasaisemmin ja pitää virkeänä pitkään sisältämiensä kuitujen ansiosta. Coffee Pixelsin maku ja koostumus tuovat mieleen suklaan, mutta tuotteissa ei ole käytetty lainkaan kaakaota, ainoastaan hiukan kaakaovoita ja mausteita sidosaineena. Kahvipatukan valmistuksessa käytetään koko kahvipapu, myös sen kuoriosa, joka tunnetaan nimellä cascara. Korkean antioksidanttipitoisuutensa vuoksi kuori tunnetaan Etelä-Amerikassa aivojen superfoodina. Yhdessä patukassa on 50 mg kofeiinia, mikä vastaa yhtä isoa kupillista espressoa.

Lisätietoja:
raivis@coffeepixels.com

Herbina1
Herbina2

Herbinan monitoimituotteet sopivat treenikassiin

Treenikassi on entistä kevyempi, kun sinne pakkaa mukaan Herbinan uudet, sitrukselta ja inkivääriltä tuoksuvat hiustenhoitotuotteet. Kevyesti vaahtoava ja hellävarainen Herbina sulfaatiton shampoo 3in1 pesee ja hoitaa hiukset tehokkaasti, ja se sopii myös vartalon pesuun. Ainutlaatuinen Herbina hoitava muotoiluvoide 3in1 hoitaa ja muotoilee hiukset pesun jälkeen. Uutuudet ovat mahdollisimman hellävaraisia paitsi käyttäjälleen myös luonnolle. Sulfaatittoman ja silikonittoman shampoon ainesosista 95 % ja biohajoavista raaka-aineista valmistetun muotoiluvoiteen ainesosista 98 % on peräisin luonnosta. Tuotteet on kehitetty Bernerin laboratoriossa Herttoniemessä, ja ne valmistetaan Heinävedellä.

Lisätietoja:
Noora Laurinus
puh. 040 544 0084
noora.laurinus@berner.fi

Jaa uutinen