Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vaude Partioaitan jakeluun

Ympäristöystävälliset yritykset saksalainen Vaude ja Partioaitta ovat löytäneet toisensa. Vaude on valittu Outdoor.markt-lehden vuoden 2019 Euroopan ympäristöystävällisimmäksi outdoor-merkiksi. Vaude valittiin Saksan ympäristöystävällisimmäksi yritykseksi vuonna 2016 (https://csr-report.vaude.com/gri-en/vaude/our-awards.php). Partioaitta on puolestaan ollut kaksi kertaa peräkkäin alansa vastuullisin toimija outdoor-alalla.

Nyt Vauden tuotteita saa myös Partioaitasta. Aluksi valikoima kattaa erityisesti telttailuun ja pyöräilyyn liittyvät tuotteet.

Saksalainen outdoor-tuotteiden valmistaja Vaude tunnetaan tuotteiden lisäksi panostuksistaan ympäristönsuojeluun ja vihreisiin arvoihin. Yritykselle on myönnetty arvostettu ISPO Award The Most Sustainable Company -palkinto ensimmäisenä outdoor-alan valmistajana. Vaude on myös Bluesign®-member, mikä takaa yrityksen tuotantoketjujen olevan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja resursseja säästäviä.

Virtuaalinen telttakylä

Erämessujen peruuntumisen vuoksi Vaude on avannut Instagramiin ja Facebookiin Vaude Finland Telttakylän. Palvelussa esitellään Vauden teltat kasausvideoineen.

Vauden agentuuri Suomessa: Kuusimäki Oy, mika.kuusimaki@vaude.fi, 050 533 3018

Jaa uutinen