Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Pyöräkauppias Joni Niemi palkittiin Etelä-Karjalan vuoden nuorena yrittäjänä

Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin alle 35-vuotiaille yrittäjille suunnattu kilpailu. Tänä vuonna Etelä-Karjalan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voittajaksi valikoitui Joni Niemi Pyöräliike Varustamosta. Palkintolautakunta perusteli voittajaa seuraavasti:

– Joni on ollut hyvin ennakkoluuloton ja lähtenyt määrätietoisesti rakentamaan omaa konseptiaan erikoiselle markkinalle. Hän on haistanut hyvin muutoksen tuulet ja pyöräilyn nousun. Joni on omakätisesti luonut Etelä-Karjalaan high-end polkupyörien markkinat. Pyöräliike Varustamo on luonut tyhjästä pyöräilyn erikoisliikkeen haastavaan markkinatilanteeseen. Myyntiartikkeleina ovat alan parhaat brändit, laadukas huolto ja palvelu, bike fitting sekä nopeus ja paikallisuus.

Joni Niemi on kehittänyt Varustamosta toimijan, joka tarjoaa laadukkaita brändejä pyöräilyn maailmasta erinomaisen palvelun kautta. Tästä esimerkkinä on nykyinen pääyhteistyökumppani amerikkalainen Specialized, jonka kanssa Varustamo on rakentanut Etelä-Karjalaan ensimmäisen pyöräilyn brändimyymälän Specialized Brand Storen. Uudet tilat Rakuunamäellä on suunnitellut Specializedin retail-osasto Tanskasta. Heidän suunnittelemansa myymälä on jopa Euroopan tasolla merkittävä kohde ja myös Suomessa hyvin ainutlaatuinen.

Niemi on myös yrityksellään aloittanut ensimmäisenä tahona maakunnassa laajan palvelukonseptin toisille yrityksille ja tarjoaa niille työsuhdepyöriä ja muita palvelupaketteja. Työhyvinvoinnin ja vihreiden arvojen kasvu on luonut tälle kovaa kysyntää. Yritys tarjoaa palvelukokonaisuuksia mm. leasing-rahoituksella. Sähköpyöräilyn kasvaessa Varustamo uskoo toiminnan kasvuun omalla talousalueella sekä edelleen muuallakin Suomessa. Maakunnalliset sähköpyöräkiertueet nostavat myyntiä tulevaisuudessa, kuten myös yrityksille tarjottavat työsuhdepyörät ja muut palvelut. Myös perusharrastajien osalta kasvunäkymät ovat positiiviset.

YouSport käy myöhemmin tutustumassa Varustamon myymälään sekä yrittäjä Joni Niemeen.

Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä paljastetaan Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä 16.–17.10.2020 Jyväskylässä.

Lähde: Yrittäjät.fi

Jaa uutinen