Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Gregoryn edustus VP Outdoorille

VP Outdoor Oy on pitkän linjan outdoor-alan toimijan Veli-Pekka Mölsän yritys. Jatkossa se edustaa myös Gregoryn kantolaitteita.

Gregoryn reput ja rinkat ovat palvelleet ulkoilijoita, vaeltajia ja retkikuntia yli 40 vuoden ajan.

Edustajan valintaan vaikuttivat vahva kokemus ja osaaminen. Tämä sopii Gregoryn filosofiaan johtaa tietä innovatiivisessa suunnittelussa ja rakentaa tiimiä kokeneilla tekijöillä, joilla on vahva kosketus tuotteiden käyttämiseen todellisissa olosuhteissa.

– Uskomme, että Veli-Pekka Mölsä tiimeineen istuu täydellisesti Gregorylle. VP Outdoorin edustamat muut brändit ovat myös laadukkaita outdoor-tuotemerkkejä. Yrityksellä on syvä ymmärrys kantolaitteisiin ja niiden ominaisuuksiin, toteaa Gregory Europen toimitusjohtaja Lars Föll.

VP Outdoor hoitaa Suomen jakelua yksinoikeudella. Tuotteet toimitetaan jälleenmyyjille suoraan Gregoryn emoyhtiön Samsoniten Euroopan varastolta Belgiasta. Paikallisella tasolla käytössä on emoyhtiön Ruotsissa toimiva asiakaspalvelu sekä sähköinen tilausjärjestelmä, mikä takaa sujuvat toimitukset ja ajankohtaiset varastotiedot tuotteista sekä varaosista.

Muita VP Outdoorin edustamia tuotemerkkejä ovat muun muassa Marmot, Sea To Summit, Smartwool ja Skinners.

Yhteys: Veli-Pekka Mölsä

veli-pekka.molsa@vpoutdoor.fi, 040 723 9657

Jaa uutinen