Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Super Natural Bongen hoitoon

Super Natural (SN) on merinovillaisiin asuihin keskittynyt vaatemerkki, joka on ollut Suomessa pari vuotta ilman edustajaa. Nyt Bonge Oy on sopinut Super Naturalin kanssa Suomen-toimintojen uudelleen käynnistämisestä, Baltian avaamisesta sekä online-liiketoiminnan perustamisesta.

Super Natural valmistaa merinovillapohjaisia vaatteita ja asusteita joogaan, golfiin ja ulkoiluun sekä käytännössä mihin tahansa aktiiviseen sekä arkiseen menoon. Käytetty merinovilla on tuotettu ja keritty eettisesti kestävin menetelmin.

Muita Bongen edustamia tuotemerkkejä ovat Jack Wolfskin, Lowa, Gloryfy, Sigg, Gerber sekä GV-lumikengät. 

Jaa uutinen