Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Uusi tieliikennelaki piristää sporttikauppaa

Uusi tieliikennelaki tulee voimaan 1.6.2020. Yhtenä uudistuksena on polkupyörän pakollinen takavalo. Sitä perustellaan erityisesti liikenneturvallisuudella.

Takavalon tulee olla väriltään punainen. Valon ei kuitenkaan tarvitse olla kiinni takalokasuojassa, vaan se voi olla kiinnitettynä vaikkapa pyöräilijän selkäreppuun, takkiin, pyörän satulatankoon tai polkupyöräkypärään.

Takavaloa tulee polkupyörissä käyttää samoilla säännöillä kuin etuvaloakin eli silloin, kun polkupyörällä ajaa pimeän tai hämärän aikaan. Takavalon on oltava käytössä myös silloin, jos näkyvyys on sään tai jonkun muun syyn vuoksi huono.

Jaa uutinen