Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Muutoksia Burtonin ja Hoka One Onen edustuksissa

Kuten YouSportissa aiemmin kerrottiin, Burtonia Suomessa pitkään maahantuonut Markus Aarni on lopettamassa Suomessa urheiluvälineiden tukkukauppaa. Burtonia ja Hoka One Onea edustaa Suomessa vapusta alkaen Daily Grind Oy.

Daily Grindin omistavat tasaosuuksin Funsterin pitkäaikaiset työntekijät Marko Niemi, Toni Lähdes sekä Tuukka Vauhkonen. Asiakasvastuut pysyvät ennallaan. Burtonin toimintamalli muuttuu agentuuriksi, kun taas Hokan kanssa jatketaan perinteisellä maahantuontimallilla. Sopimusteknisistä syistä Hokan laskutus tehdään Funsterin nimissä vuoden 2022 loppuun saakka. Kaikista operaatioista vastaa kuitenkin Daily Grind.

Toukokuun alussa Daily Grind aloittaa operatiivisen toimintansa. Toimisto ja showroom aukeavat Helsingin Tukkutorille osoitteessa Vanha talvitie 4 R 12. Funster Company toimittaa syksyn/talven 20–21 aikana tehdyt ennakkotilaukset asiakkaille entiseen tapaan. Toimituksiin ja laskutukseen sekä reklamaatioihin liittyvissä asioissa ota yhteys Funsteriin. Funsterin varastossa olevan tavaran myynnistä (pl. Rehband) vastaa lähtökohtaisesti Daily Grind. Kevään 21 ennakkomyynnin hoitaa Daily Grind.

Daily Grind Oy: Vanha talvitie 4 R 12, 00580 Helsinki (ly: 3010596-2)

  • Marko Niemi: marko@dailygrind.fi / 050 599 1619
  • Toni Lähdes: toni@dailygrind.fi / 0400 895 176
  • Tuukka Vauhkonen: tuukka@dailygrind.fi / 040 726 3525

Lähde Daily Grind tiedote

Jaa uutinen