Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Carl Sterner Shimano Nordic Fishingin pohjoismaiden myyntipäälliköksi

Carl Sterner on nimitetty Shimanon uudeksi myyntipäälliköksi Norjassa, Islannissa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa 1. päivästä kesäkuuta alkaen. Hän siirtyy tehtävään XXL:n Ruotsin kalastuskategoriasta vastaavan paikalta.

Olen erittäin onnellinen mahdollisuudesta johtaa Shimano-kalastuksen myyntitiimiä Pohjoismaissa. Shimano-tuotemerkki tunnetaan premium-tuotteistaan, laadustaan ja innovaatioistaan. Omistamalla tuotemerkkimme jakelun Pohjoismaissa pystymme avaamaan koko Shimanon tuoteportfolion ja tarjoamaan valikoiman, joka sopii laajemman kalastajaryhmän vaatimuksiin. Olen innoissani, että meillä on kehitteillä uusia tuotteita, jotka tukevat nopeasti muuttuvaa vähittäiskauppaa.

Carlin ensimmäinen tehtävä on rakentaa joukkue ympärilleen ja varmistaa vahvat suhteet alan toimijoihin.

Tärkein prioriteettimme on luoda vahvat kumppanuudet jälleenmyyjien kanssa. Tarkoituksena on varmistaa, että loppukäyttäjät eivät saa vain haluamiaan tuotteita, vaan myös odottamansa palvelun ja ostokokemuksen. Olen kotoisin Taalainmaalta Ruotsista, ja osittain tästäkin syystä kalastus on ollut aina lähellä sydäntäni. Työskentely tuotevalikoiman kanssa on myös intohimoni. Aion käyttää tätä ”punaisena lankana” tulevan Shimano-myyntitiimimme rekrytointiprosessissa.

Shimano Nordic alkaa myydä Shimano-kalastusmallistoa 1. lokakuuta 2020 alkaen, ja tiimien rekrytointi alkaa huhtikuussa.

 

Teksti Jussi Ovaskainen

Jaa uutinen