Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport listasi kesän kiinnostavimmat aurinkosuojatuotteiden uutuudet

Nivea Sun  Sensitive Immediate Protect Sun Allergy Protection -voide

Uudet Nivea Sun UV Face -aurinkovoiteet sisältävät nyt Ultra Spectrum Protection -suojan, joka suojaa ihoa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta (HEVL), jolle altistumme auringon lisäksi näyttöpäätteiden ja mobiililaitteiden myötä. Se voi nopeuttaa ihon ikääntymistä sekä hyperpigmentaatiota.

Hajusteeton Nivea Sun Sensitive Immediate Protect Sun Allergy Protection -aurinkovoide puolestaan on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Siinä on suojakerroin 50 ja se suojaa herkkää ihoa aurinkoallergialta ja auringon aiheuttamilta ihoärsytyksiltä. Tuote on saatavilla pumppusuihkepullossa ja voidemaisena.

Nivea Sun Protect & Dry Touch Refreshing Sun Mist, SK 50

Uuden Nivea Sun Protect & Dry Touch Refreshing Sun Mist -aurinkosuojasuihkeen koostumus on läpinäkyvä ja tahmaamaton, eikä se jätä valkoisia tahroja. Suihke sisältää tehokkaita UVA- ja UVB-suodattimia, jotka antavat välittömän ja tehokkaan suoja aurinkoa vastaan. Suihkeen suojakerroin on 50 ja sillä on ihoa viilentävä vaikutus. Lisäksi aurinkosuojasuihke on erittäin vedenkestävä.

Avène Sport fluid 50+

Apteekkikosmetiikkasarja Avénen Sport fluid 50+ -voide on erittäin veden ja hikoilun kestävä. Se on kehitetty suojaamaan auringolta erityisesti erilaisten urheilusuoritusten aikana, eivätkä sen sisältämät aurinkofiltterit liukene veteen. Voiteen koostumus on ohut ja lähes öljytön, eikä se tahraa. Sport fluid 50+ -voidesuojaa ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja kevyesti hajustettu tuote sopii sekä aktiivisille naisille että miehille.

Melascreen UV Global Hand Care -käsivoide

Apteekkikosmetiikkasarja Ducrayn Melascreen käsivoide suojelee käsien ihoa auringonvalon aiheuttamaa ihon ikääntymistä vastaan. Lisäksi se vähentää pigmenttiläiskiä ja hoitaa ja suojaa käsien ihoa. Voiteen suojakerroin on 50 ja sen patentoitu aurinkosuoja suojaa ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä.

ACO Sun Intolerance Lotion SPF50

Apteekkisarja ACO:n kevään uutuus on aurinkoherkälle iholle soveltuva ACO Sun Intolerance Lotion SPF50, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä ja rauhoittaa auringossa ärtynyttä ihoa. Kosteuttava aurinkovoide, jossa on suojakerroin 50, sopii erityisesti henkilöille, joilla on aurinkoihottumaa tai aurinkoallergiaa. Voide sisältää korostetun UVA-suojan sekä ACO Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutusta iholle. Aurinkovoide ei sisällä alkoholia, hajusteita tai väriaineita.

ACO Sun AtoProtect Lotion

Uusi syväkosteuttava ACO Sun AtoProtect Lotion on kehitetty kuivalle ja atooppiselle iholle. Voide antaa välittömän suojan auringon UV-säteitä vastaan sekä vahvistaa ihon suojakerrosta, tehden ihosta pehmeän. Aurinkovoide sisältää ACO Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutusta iholle. Suojakertoimen 50 omaava vedenkestävä voide imeytyy ihoon nopeasti ja se voidaan levittää myös märälle iholle.

Atopik Sävyttävä aurinkosuoja

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Sen tuotteiden tehoaineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Atopik Sävyttävä aurinkosuoja tarjoaa samassa tuotteessa tehokkaan aurinkosuojan ja kevyen sävyn iholle. Erittäin hyvin levittäytyvän voiteen suojakerroin on 30 ja se suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Samalla se antaa iholle kevyen sävyn. Valittavana on kaksi värivaihtoehtoa: Light ja Medium. Voide sisältää ainoastaan fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita ilman nanopartikkeleita. Tuote on valmistettu Suomessa ja se on vegaaninen, eläinkokeeton ja gluteeniton sekä Leaping Bunny auditoitu. Lisäksi se on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Atopik SPF 30 Spray

Luonnollisessa ja ympäristöystävällisessä Atopik SPF 30 Sprayssa on ihoa hoitava koostumus, joka ravitsee ihoa. Se sisältää ainoastaan fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita. Käytännöllinen suihke imeytyy nopeasti ja on helppo levittää. Tuot ei sisällä nanopartikkeleita ja sen suojakerroin on korkea eli 30. Atopik SPF 30 Spray on valmistettu Suomessa ja se on vegaaninen, gluteiiniton ja eläinkokeeton. Lisäksi se on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja Leaping Bunny auditoitu.

Teksti Thea Ekholm, Kuvat saatu yrityksiltä

Jaa uutinen