Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Arena uimareiden iholla

Italialainen Arena on ollut Suomen Uimaliiton pääyhteistyökumppani vuodesta 2013. Arenan Suomen-maahantuojana toimii Vandernet Oy. Aktiivinen yhteistyö Areenan ja Vandernetin välillä on tuonut Suomen mallistoon avantouintikäsineet.

Uintimaajoukkueen lataus nyt siirtyneelle olympiavuodelle oli kova. Uimareiden olympiarajojen alitusta varten Arena lanseerasi uuden erittäin teknisen Arena Glide -uima-asun.

– Uudessa Glide-kisapuvussa on käytetty uudenlaista hiilikuituverkkorakennetta. Puku on kuin toinen iho, ja siinä on minimaalinen vedenvastus. Lisäksi sen napakka rakenne aktivoi sopivasi uimarin lihaksistoa, kertoo Vandernetin toimitusjohtaja Antti Blåfield.

Arena varustaa lukuisia uintimaajoukkueita maailmanlaajuisesti

Vandernet edustaa Arenaa Suomen lisäksi Baltiassa. Suomen Uimaliiton lisäksi yhteistyökumppaneita ovat myös Viron ja Latvian uimaliitot. Arena-tiimiin kuuluu myös moni maajoukkueuimari Suomesta ja Virosta. 

– Arena on aito maailmanluokan vesiurheilubrändi, ja sitä pidetään huippu-uimareiden ja vesiurheilusta innostuneiden luottokumppanina sekä varustevalmistajana, kun puhutaan parhaasta suorituskyvystä ja äärirajoilla liikkumisesta, Blåfield linjaa.

 

Lähde uimaliitto, kuvat Jussi Salminen

Jaa uutinen