Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Partioaitta on alansa vastuullisin brändi

Partioaitta on valittu kolmatta kertaa toimialansa vastuullisimmaksi brändiksi Suomessa Sustainable Brand Index -kuluttajatutkimuksessa. Sustainable Brand Index listaa vuosittain Suomen parhaiten kestävän kehityksen hengessä toimivat yritykset.

Partioaitta sai kunniamaininnan vaatteiden kategoriassa ja sijoittui kaikkien brändien keskuudessa neljänneksitoista. Kuluttajatutkimuksessa on mukana 195 brändiä eri toimialoilta, ja mittaukseen vastasi yli 9 480 suomalaista.

”Olemme iloisia tästä tunnustuksesta ja on hienoa, että ihmiset arvostavat pitkäjänteistä työtämme. Vastuullisuus on ollut olennainen osa Partioaitan identiteettiä ihan alusta alkaen – yli 90 vuoden ajan. Seuraamme ilahtuneina, kuinka paljon vastuullisuuteen kiinnitetään huomiota ja miten kuluttajat myös vaativat sitä. Meitä tämä uusin tunnustus kannustaa työskentelemään entistäkin kovemmin vastuullisuuden eteen”, Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth iloitsee.

 Vastuullisimmat TOP 20

 1. Valio
 2. S-market
 3. Elovena
 4. Prisma
 5. Kotimaista
 6. VR
 7. Myllyn Paras
 8. K-supermarket
 9. Fazer
 10. Fiskars
 11. Yliopiston Apteekki
 12. K-market
 13. Oululainen
 14. Partioaitta
 15. Finlayson
 16. S-Ryhmä
 17. Iittala
 18. K-Citymarket
 19. Kesko
 20. Paulig
Facebook
Twitter
LinkedIn

Jaa uutinen